Головна » 2021 » Травень » 28 » Свято присвячене випуску дітей до школи у групі "Вишенька"
4:06 PM
Свято присвячене випуску дітей до школи у групі "Вишенька"

Ось і настала та святкова, радісна і водночас хвилююча мить. Сьогодні, 28 травня 2021 року в Зачепилівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) «Ромашка» відбулося свято присвячене випуску дітей до школи у групі «Вишенька».

З вітальним словом до маленьких випускників звернулась завідувач закладу дошкільної освіти Інна  Порціян, яка побажала діткам щасливої дороги у доросле життя та гарного навчання в школі. Інна Михайлівна вручила кожному випускнику медалі про закінчення дитячого садка.

На свято до випускників завітали заступник голови Зачепилівської селищної ради  Олена Подколзіна та головний спеціаліст  відділу освіти, молоді та спорту  Зачепилівської селищної ради Лілія Тума, де привітали випускників з їх першим випускним балом  та подарували подарунки від ініціативної групи "РЕВЕРС", Зачепилівської селищної ради та відділу освіти, молоді та спорту. 

Вихователі, Мовчан Ганна Йосипівна та Стадник Людмила Вікторівна, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. І недарма стверджують, що це свято зі сльозами на очах.

Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до Нової української школи. Тож бажаємо вам, успіхів у навчанні, а батькам ми бажаємо – терпіння та мудрості!

Переглядів: 179 | Додав: romashka-zachepilovka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
avatar
0
1 missdasha430 • 10:48 PM, 2021-05-31
Дитячий садок вже за спиною —
Перший в житті випускний!
Ми вас в школу проводжаємо,
Лише відмінних оцінок вам бажаємо.

Щоб ви з радістю вчилися,
Щоб батьки пишалися.
Щастя, наснаги, терпіння,
І ще великого вам везіння!!!
avatar
0
2 ruslanabondarenko1 • 4:03 PM, 2021-06-02
Вітаю з важливою подією, з першим випускним. Нехай дитячий садок залишить у вашому серці чудові спогади, нехай попереду вас чекають великі відкриття і щасливі дні. Залишайтеся такими ж чудовими дітьми, мрійте про щось прекрасне і радійте кожному новому дню. flower flower flower
avatar
Фото
  • Діти
Фото
  • Майбутнє
Фото
  • Нашої
Фото
  • Нації