Головна » 2021 » Травень » 26 » До побачення дитячий садок!
3:56 PM
До побачення дитячий садок!

26.05.2021 року відбувся перший випускний у закладі.

Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з добрими друзями та улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

 А найголовніше — випускники, які з нетерпінням чекали на початок свята.

І от вихователі старшої групи «Дзвіночки» Тетяна Олексіївна Маслова та Людмила Іванівна Чуприна оголошують про початок випускного свята та запрошують до зали своїх вихованців.

Цього дня діти згадували роки, які вони провели в дитячому садочку, і мріяли про майбутнє. Зокрема, ким стануть через багато років.

Звучало багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки. 

З вітальним словом до маленьких випускників звернулась завідувач закладу дошкільної освіти Інна  Порціян, яка побажала діткам щасливої дороги у доросле життя та гарного навчання в школі. Інна Михайлівна вручила кожному випускнику медальки про закінчення дитячого садка.

Привітали дітей голова Зачепилівської селищної ради Олена Петренко та начальник відділу освіти, молоді та спорту  Олександр Зеленський. Вони привітали випускників зі святом, побажали їм цікавого навчання, вміння та старання.

  Як майбутнім школярам, Олена Олександрівна та Олександр Миколайович вручили випускникам від ініціативної групи «РЕВЕРС», Зачепилівської селищної ради,  відділу освіти, молоді та спорту подарунки, які знадобляться їм у майбутньому у школі.

Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння та мудрості!

 

 

Переглядів: 177 | Додав: romashka-zachepilovka | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 4
avatar
0
1 ruslanabondarenko1 • 1:57 PM, 2021-05-27
Насправді, час плине дуже швидко, ось вже й підросли наші дітки. Які вони всі гарні, милі та чарівні heart ! Справжні принци та принцеси ! Випускний бал яскраве свято, сповнене радістю, сміхом та веселими піснями і танцями ! Бажаю вам наші майбутні першокласники не втрачати вашої допитливості до знань, з цікавістю пізнавати нові науки, щоб ваш життєвий шлях був легким та успішним flower ! А найголовніше, будьте здоровими та щасливими дорогі наші діти smile smile smile !
avatar
0
2 missdasha430 • 10:24 PM, 2021-05-27
Які всі красиві, гарні, дорослі! Бажаємо Вам, малята, міцного здоров'я , оптимізму , бути такими ж веселості, щоб у вас все вдалося, мрії здійснилися!!!
avatar
0
3 ignatyukirina2018 • 6:38 AM, 2021-05-28
Щастя та успіхів майбутнім школярам!
avatar
0
4 cuprinal368 • 10:49 PM, 2021-05-28
Відлітають сьогодні мої журавлята,
Бо зміцніли і виросли їхні крилята,
Бо чекаають на них вже широкі дороги.
Замалими здаються їм рідні пороги.
Моїм "Дзіночкам" -щасливого знайомства зі школою,успіхів  у навчанні,вірних друзів та здоров'я.Нехай ваші перші кроки шкільного життя будуть легкі,зрозумілі й  цікаві ! Удачі вам і успіхів!!!!!Люблю вас!!
avatar
Фото
  • Діти
Фото
  • Майбутнє
Фото
  • Нашої
Фото
  • Нації