Головна » 2019 » Квітень » 25 » День цивільного захисту
3:30 PM
День цивільного захисту

25 квітня 2019 року в Зачепилівському дошкільному навчальному закладі (ясла – садок) «Ромашка» Зачепилівської селищної ради відбувся показовий День цивільного захисту для вихователів закладів дошкільної освіти Зачепилівської селищної ради з теми: «Організація цивільного захисту в закладі дошкільної освіти» з метою досягнення злагодженості у роботі керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, спеціалізованих ланок цивільного захисту, працівників, вихованців та об’єкта в цілому при виконанні заходів із запобігання і реагування на надзвичайні ситуації соціального характеру, відновлення життєдіяльності об’єкта.

На заході були присутні: начальник відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради Зеленський О.М., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради Гамбаль Н.І., завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради Пилипенко Г.В., методист відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради Мирна Н.В., керівники та вихователі закладів дошкільної освіти Зачепилівської селищної ради.

Урочисту лінійку присвячену Дню цивільного захисту в закладі розпочали діти середнього та старшого дошкільного віку своїми привітаннями та речівками. Присутні мали змогу ознайомитися з презентацією: «Організація цивільного захисту в закладі дошкільної освіти», яку представила Порціян Інна Михайлівна, завідувач Зачепилівського ДНЗ я/с «Ромашка».

Цінним для гостей став перегляд об’єктового тренування з відпрацюванням дій в разі виникнення надзвичайної ситуації соціального характеру, під час якого діти та персонал були евакуйовані із закладу.

Після об’єктового тренування діти продовжили святкувати День цивільного захисту на ігрових майданчиках.

Діти старшого дошкільного віку продемонстрували свою кмітливість, спритність та швидкість у фізкультурному дозвіллі «Будь здоровим». Асфальтні доріжки на території закладу буяли розмаїттям кольорових малюнків на тему «Безпека очима дітей», які залишили на згадку діти молодшого та середнього дошкільного віку.

      

      

   

         

Переглядів: 335 | Додав: romashka-zachepilovka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Фото
  • Діти
Фото
  • Майбутнє
Фото
  • Нашої
Фото
  • Нації